(© Dorota Michalczak)

Masz zdjęcie do tego tematu?

Wyślij

Składniki:
25 dkg makaronu ryżowego,
puszka tuńczyka w kawałkach,
puszka kukurydzy, lub zielonego groszku,
czerwona papryka, lub pomidor,
świeży ogórek,
majonez, przyprawy.

Makaron gotujemy według przepisu na opakowaniu. Do zimnego makaronu dodać tuńczyka, pokrojone w drobna kostkę warzywa i kukurydzę. Całość doprawiamy według gustu ulubionymi przyprawami i łączymy z majonezem.

Przygotowując sałatkę z makaronu, nie musimy trzymać się ściśle przepisu. Dodajemy zawsze nasze ulubione produkty i przyprawy. Takie potrawy są smaczne i zdrowe. Smakują nie tylko w upalne dni lata.

Czytaj także

    Komentarze (0)

    Podane dane osobowe będą przetwarzane przez Polska Press Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie. Podanie danych jest dobrowolne. Pozostałe informacje na temat celu i zakresu przetwarzania danych osobowych oraz Twoich praw znajdziesz w regulaminie. Dodając komentarz akceptujesz regulamin.

    Zaloguj się / Zarejestruj się!

    Brak komentarzy. Możesz być pierwszy!