Składniki:
25 dkg makaronu ryżowego,
puszka tuńczyka w kawałkach,
puszka kukurydzy, lub zielonego groszku,
czerwona papryka, lub pomidor,
świeży ogórek,
majonez, przyprawy.
Makaron gotujemy według przepisu na opakowaniu. Do zimnego makaronu dodać tuńczyka, pokrojone w drobna kostkę warzywa i kukurydzę. Całość doprawiamy według gustu ulubionymi przyprawami i łączymy z majonezem.
Przygotowując sałatkę z makaronu, nie musimy trzymać się ściśle przepisu. Dodajemy zawsze nasze ulubione produkty i przyprawy. Takie potrawy są smaczne i zdrowe. Smakują nie tylko w upalne dni lata.
Kotlety mielone z piekarnika z fetą
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?